Chat mobil romanesc

Chat-ul mobil este o platforma de chat romanesc ideal pentru telefoane mobile, tablete dar si pentru laptopuri. Chat mobil romanesc gratuit.

Chat online romanesc cu mobil

Iata ca din nou suntem site ul numarul de pe piata romaneasca care ofera posibilitatea de a intra pe chat ul nostru direct de pe telefonul mobilsau de pe tableta. Asta depinde de tine si de ce device dfecizi sa folosesti ca sa intri pe cea mai mare platforma de chat din Romania.

Ca sa fim si noi in timp cu aceste vremuri, in care tehnologia evolueaza de la o zi la alta, am zis sa propunem si o varianta de chat pentru telefoane mobile si tablete. Sunt deja cateva programe bune, pe care le-am incercat personal pe telefonul meu. Ma refer aici la AndoIRC si AndChat.

Insa vroiam sa propunem ceva bun si pentru ceilalti useri, cei care nu vor sa instaleze vreun program pe telefon din diferite motive. Nu vor sa fie descoperiti de catre prieten/a, sot/sotie sau de sef/a ca stau pe chat. Pentu ei, in afara de chat mibbit care nu necesita instalarea unor programe, am gasit si o varianta de mobil chat.

Astfel, nu trebuie sa faci mare lucru. O data ajuns pe aceasta pagina, dupa ce se incarca trebuie sa decizi daca sa intri cu nik ce-ti vine aocat automat sau sa alegi tu unul. Daca e inregistrat pe serverul nostru, trebuie sa pui parola in casuta libera.

Chat Mobile Chat

Mobile chat – Am gandit aceasta varianta de chat mobil insa oricand credem ca este loc de mai bine. De aceea, nu ne vom opri aici si poate in curand vom reusi sav dezvoltam aplicatia noastra de chat.